Routebeschrijving


 

 

 

Met de auto vanuit het Noorden:
Volg de A2 en neem vlak voor Maastricht de afslag Meerssen/Bunde/Valkenburg (nummer 51). Volg de borden Valkenburg tot op de A79. Negeer op de A79 de afslag Valkenburg (nummer 3) en neem de afslag Hulsberg/Nuth (nummer 4). Ga vervolgens rechtsaf richting Valkenburg. Na circa 1,3 km staat Hotel Pension Oranje aan de linkerkant van de Nieuweweg (nummer 66).

 

Met de auto vanuit Maastricht:
Neem de A79 richting Heerlen. Negeer op de A79 de afslag Valkenburg (nummer 3) en neem de afslag Hulsberg/Nuth (nummer 4). Ga vervolgens rechtsaf richting Valkenburg. Na circa 1,3 km staat Hotel Pension Oranje aan de linkerkant van de Nieuweweg (nummer 66).

 

Met de auto vanuit Valkenburg:
Neem de doorgaande weg richting Hulsberg en Heerlen. Vervolg na de spoorwegovergang de (Nieuwe)weg. Ongeveer na 500 meter staat Hotel Pension Oranje aan de rechterkant van de weg (nummer 66).

 

Met de trein vanaf NS-station Valkenburg:
Loop het station uit en ga linksaf tot aan de verkeerslichten. Hier gaat u links de Nieuweweg op, de spoorwegovergang over, en na ongeveer 500 meter staat Hotel Pension Oranje aan de rechterkant van de weg (nummer 66).

 

klik hier voor uw persoonlijke route